Van de zon in de ................ REGEN
Door: Merit
Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit
30 September 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Nu alweer een dag of 12 in ons fijne kikkerlandje en vandaag voor het eerst in de regen ;-).
Goede vlucht gehad, al een heleboel mensen weer gezien en/of gesproken, dus tot zo verre een geslaagde vakantie.
Afgelopen vrijdag een pret-echo laten maken van ons schatje en ook op dat vlak is alles prima in orde! :-)
Voor diegene die ik nog niet heb gesproken cq. gezien, ik ben tot 9 oktober in het land. Mocht je nog zin en tijd hebben om wat af te spreken, geef gerust een belletje.
06-16553792
Wellicht tot binnenkort en anders tot de kerst,
Liefs Merit
30 September 2008 - 09:06
Suus:
Regen, regen en nog eens regen... ik ben blij dat ik vanavond naar huis vlieg ;)
geniet nog van je laatste dagen hier en uiteraard van je dvd ;) we skypen snel als je weer thuis bent!
liefs Suus -
30 September 2008 - 14:30
Aniuschka:
Hee Merit,
Even tijd om bij te kletsen? Zou het ontzettend leuk vinden om je te zien... Laat het me even op mijn mobiel weten, maken we gelijk een afspraak
XXXXXXXX voor jou, Herve en de kleine!!
Aniuschka -
12 Oktober 2008 - 17:54
Anne En Yvo:
Hoi Merit en Hervé,
Van harte proficiat met je verjaardag Hervé. We hopen dat jullie een leuke feestdag hebben en wensen jullie weer een goed levensjaar met als kado een wolk van een zoon of dochter.
Groeten uit Hedel. -
20 Oktober 2008 - 12:47
Suus:
he lieverds,
alle twee nog van harte gefeliciteerd, jullie kennen me... ben weer veelste laat... hoe staat het er verders mee!!!
liefs Suus en Guus