De 20 weken echo.
Door: Merit
Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit
10 Mei 2012 | Tanzania, Dar es Salaam
Even een kort berichtje.....
Afgelopen dinsdag hebben we de 20-weken echo gehad. (en ja zelfs in Tanzania kunnen ze een uitgebreide echo maken).
Met de baby in wording gaat alles prima. Het groeide goed en alle organen ed die aanwezig zouden moeten zijn, waren aanwezig.
Botstructuren en aderen etc deden ook allemaal wat ze moesten doen.
Kortom rustig nog een week of 20 wachten en dan komt het allemaal goed.
Dikke kus,
Merit
PS. Ja we weten wat het gaat worden maar zijn er nog niet over uit of we het aan iedereen gaan vertellen cq Herve gaat er vanuit dat ik toch mijn mond niet kan houden. (en waarschijnlijk heeft hij daar wel gelijk in, maar ga het zeker niet op deze site zetten).
10 Mei 2012 - 06:17
Jeroen En Colette:
Hoi hoi, wat fijn om te horen dat alles goed gaat, moet voor jullie ook rust geven.
Groetjes liefs Jeroen en Colette -
10 Mei 2012 - 08:54
Aniuschka:
Hoi Merit,
fijn om te horen dat alles gaat zoals het moet gaan. En leeft het al een beetje bij Tim dat hij grote broer gaat worden?
Dikke knuffel en groetjes voor de family,
Aniuschka - Ben & Gabriëlle -
10 Mei 2012 - 09:10
Maud:
Gefeliciteerd! fijn dat alles goed gaat. Liefs -
10 Mei 2012 - 10:12
Marij:
Super, Merit en Hervé, dat alles prima is met de baby. En de foto's laten zien dat het met Tim ook fantastisch gaat.
groetjes, John en Marij -
10 Mei 2012 - 11:24
Ysolde:
top dat alles goed gaat!
nog 20 weken geduld en dan hebben jullie er ook weer een kanjer bij!
geniet ervan, dikke kus.
rick ysolde lars en finn -
10 Mei 2012 - 16:47
HH:
Geweldig dat alles goed gaat. Als jullie de foto op deze site zetten kunnen de mensen zelf kijken of ze kunnen zien of t een jongetje of meisje is.
Succes met de 2e helft.