Bolle buik en baby-kamer - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Herve & Merit Teuling - WaarBenJij.nu Bolle buik en baby-kamer - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Herve & Merit Teuling - WaarBenJij.nu

Bolle buik en baby-kamer

Door: Merit

Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit

28 Januari 2009 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi

Lieve allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden, maar dan eindelijk weer een bericht.

We hebben een fijne maar ook weer drukke kerst gehad, in NL (voor wie we niet hebben kunnen zien). Ook zijn we een weekje naar Portugal geweest om weer eens wat echte quality-time met zijn tweeen te hebben, onze huwelijksreis, zal ik maar zeggen :-)).

Nu vollop bezig om alle laatste zaakjes te regelen aangaande de baby, die uitgerekend is op 23 maart 2009.

De baby-kamer is klaar :-), zie foto's bij dit bericht. (ze zijn niet super scherp, sorry)

Voor de slimmerikken onder ons, de kleur van de gordijnen zegt niks, aangezien deze er al hingen voordat het uberhaupt bekend was wat voor geslacht de baby heeft!!!

In principe is alles aanwezig qua meubilair en heeft ons 'schatje' genoeg kleding voor de eerste 3 maanden. (hint, hint, hint ;-)).

Op veler verzoek zijn er ook 2 foto's van de 'bolle buik' toegevoegd. (Of ik mezelf nog erg charmant vind, valt over te praten :-P).

Tot de volgende keer, dikke kus,

Merit

• 28 Januari 2009 - 07:45

Marij:

Is zeker een leuke volle huwelijksreis geweest??

Ik kreeg geen telefoon en bedacht me dat je geen zin meer had in naaien.

Probeer ook van de laatste loodjes te genieten.

liefs

• 28 Januari 2009 - 09:57

Alphonse Et Constanc:

ziet er allemaal goed en leuk uit; gaat wel snel; onze kleinzoon van Kim en Andi is 24 september j.L;geboren. We hebben hier een echte winter gehad. Groetjes Fons

• 28 Januari 2009 - 12:08

Jeroen En Colette:

lieve Merith en Herve,

ziet er goed uit! jammer dat wij er met kerst niet bij waren, en goed te horen dat de "huwelijks reis" geslaagt was, (zijn daar ook foto's van?)
    leuk om de baby kamer Alvast te zien want we zijn nog steeds van plan om op de terug weg bij jullie langs te komen en het in het echt te bewonderen!

groetjes liefs Jeroen en Colette

• 28 Januari 2009 - 13:32

Suus:

he lieverd,

Tuurlijk ben je nog charmant... ik heb altijd begrepen dat zwangere vrouwen de mooiste zijn!!!

nog ff volhouden ;)
    xXx

• 29 Januari 2009 - 12:09

Els:

Het groeit goed!!
    De kamer ziet er leuk uit, helemaal klaar voor de ontvangst van de nieuwe wereldburger(es).
    En nu maar wachten....
    Sterkte met de laatste loodjes!!

Liefs,
    Els

• 11 Maart 2009 - 10:30

Suus:

he lieverd...
    nog maar 1 nachtje slapen :)

• 12 Maart 2009 - 14:30

Jeroen En Colette:

hoi paps en mams,

wij wouden kijken of er al een foto van dat kleine wondertje was maar helaas... wel een babykamer geen baby. we kijken morgen weer

groetjes kus ons

• 12 Maart 2009 - 21:12

Herve:

De foto's komen op de site als Merit en Tim het ziekenhuis verlaten hebben, dat zal over ongeveer 3-4 dagen zijn. Alles gaat goed met ze!