Ons apartment nr. 402 te Abu Dhabi - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Herve & Merit Teuling - WaarBenJij.nu Ons apartment nr. 402 te Abu Dhabi - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Herve & Merit Teuling - WaarBenJij.nu

Ons apartment nr. 402 te Abu Dhabi

Door: Merit

Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit

23 Juli 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi

Lieve familie en vrienden,

Eindelijk dan een beschrijving en foto's van ons apartment. Ik heb de card-reader nog steeds niet gevonden, maar de laptop blijkt opeens toch de kaart van de camera te kunnen lezen. (had jullie dus veel eerder foto's kunnen laten zien, maar ach ik word met de dag blonder hier in de zon ;-)).

We wonen in het hartje centrum van Abu, op loop afstand van oa supermarkten, licor-stores, strand en diverse beachclubs, kroegen en restaurantjes.

Ons apartment is zo'n 90 vierkante meter en daarbij nog rond de 50 vierkante meter dakterras. Het dakterras is nu wat warm om veel op te komen, maar vasnaf september tot en met mei/juni is het er heerlijk.

De 90 vierkantemeter binnen: Je komt binnen in het midden van een soort van u-vorm; in de hal. Links af leidt naar de woonkamer; vanuit de woonkamer loopt een soort gangetjes naar de wc en daar tegenover zit de deur naar het dakterras.

Rechtsaf vanuit de hal kom je in de gang. Het begin van de gang geeft op links toegang tot de keuken ( en vanauit de keuken zit ook een duer naar het dakterras).

De gang loopt door tot je in de master-bedroon staat. Naast de masterbedroom ligt de tweede slaapkamer/logeerkamer en tegenover de logeerkamer zit de ingang van de badkamer. In de badkamer zit de tweede wc. De derde wc in het apartment is door ons omgedoopt tot opslag/schoonmaak kast want wat moet je met zijn tweeen met 3 wc's?

De inrichting is compleet met uitzondering van de opslagkast die we laten bouwen (en die 'chalas' gisteren klaar zou hebben moeten zijn). Mijn persoonlijke spullen zijn er nog niet; die varen ergens op weg naar Abu en zouden ergens in augustus aan moeten komen.

Al met al is het ook zonder de shipment, goed toefen hier (al is het wat warm :-P!)

De foto's inclusief beschrijving voeg ik toe aan dit bericht.Ik hoop dat het een beetje een indruk/sfeer-beeld geeft al zullen jullie langs moeten komen om de echte sfeer te proeven en uiteraard is iedereen welkom! :-)

Tot de volgende keer en iedereen die op vakantie is cq nog op vakantie gaat, veel plezier.

Liefs Merit & Herve

• 23 Juli 2008 - 11:19

Maud:

Ziet er allemaal heerlijk ruim uit. Grappig, die boompjes op de muur in contrast met uitzicht op de wolkenkrabbers! Geniet er van. Heel veel liefs, Maud