The middle of nowhere........
Door: Merit
Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit
09 Augustus 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Het afgelopen 'weekend', (zoals bekend is het weekend hier vrijdag en om de andere week vrijdag en zaterdag), zijn we eindelijk toegekomen aan wat sightseeing.
2 weekenden geleden zijn we naar al Ain gereden. Na een ritje van zo'n anderhalf uur, in den beginnen de drukke stad uit en daarna niks dan zand, kwamen we aan in al Ain, een oase zo goed als tegen de grens van Oman.
Ze zijn daar goed gericht op toeristen, want het eerste bord binnen de stadsgrenzen bevatte de tekst: 'Toerists follow the brown signs'.
Op basis van deze borden kwamen we zowaar bij een echte berg terecht aan de voet waarvan een soort van recreatiepark is aangelegd. Op diverse plaatsen stonden BBQ's, het is mooi groen, en er liep zelfs een soort van beek over het terrein. De beek is officieel een warme bron, die is gekanaliseerd.
Herve dacht ff lekker af te koelen in het water :-), echter het was zo heet, dat je er niet eens in kon gaan staan. Een volgende keer, ergens in het najaar, is het zeker een plek om met een volle koelbox heen te gaan om gezellig af te koelen en te BBQ-en. (wie het leuk lijkt is uiteraard welkom om een vorkje mee te prikken).
Tijdens ons ommetje over het terrein, zag Herve een weg lopen naar de TOP van de berg, dus uiteraard moest er op zoek worden gegaan naar waar deze begon. Zal wel echt mannelijk zijn om dan ook inderdaad naar de top te willen, al is het 48 graden buiten.
Uiteindelijk hebben we de weg gevonden, zijn naar boven gereden en hebben genoten van het uitzicht en de 'lekkerdere' temperatuur. (er stond een windje en het was slechts 39 graden).
Tot een volgende keer!
Liefs Merit
15 Augustus 2008 - 07:50
Vivienne:
HOi lieverds,
terwijl jullie lekker op het strant liggen ben ik je foto,s aan het bekijken ik had ze inderdaad nog niet gezien jullie zien er goed uit en het is een mooie omgeving.geniet even van het "weekeind"
veel liefs Vivienne