Welkom op deze site!
Door: Merit
Blijf op de hoogte en volg Herve & Merit
14 Februari 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Op 21 juni 2008 trouwen wij in Scherpenzeel.
Hierna vertrekken wij op / rond 28 juni naar het buitenland, voor alsnog naar Qatar om daar te gaan wonen.
Via de onderstaande site kunnen jullie zien hoe wij te bereiken zijn in het buitenland (onder profiel) en wellicht enkele van onze belevenissen volgen.
De officiele uitnodigingen volgen per post begin april.
Liefs Herve & Merit 'den Teuling'
06 Februari 2008 - 07:37
Jeroen En Marjon :
Gefeleiciteerd!!! -
06 Februari 2008 - 15:31
Maud :
zoals al gezegd: ik wens jullie veel geluk en een animerende en inspirerende uitwisseling. Blijf bewegen in alle opzichten. ik verheug me erop je te ontmoeten, hervé. veel liefs, maud -
07 Februari 2008 - 08:01
Floris :
Hi Merit! Gefeliciteerd!! Ik wens jullie het alle beste!!
Floris -
17 Februari 2008 - 11:36
Bram:
Hervé, goeie actie! Ik hoop dat je niet vergeet om lol te blijven maken.. ik bedoel met Drago en niet met je vrouwtje, dat laatste zit geloof ik wel goed! Er staan weer wat verridderingen / ridderactiviteiten aan te komen, dus waarschijnlijk tot snel! -
18 Februari 2008 - 10:48
Suusje:
He lieverds,
:) Time flies when your having fun! :)
Ik zal vanuit Frankrijk jullie een beetje in de gaten houden... in vlieg uiteraard terug om op jullie dag aanwezig te zijn :)
Heel veel liefs
en tot snel!
xXx
Suus
18 Februari 2008 - 16:36
Willemijn:
Gefeliciteerd en veel succes met de voorbereiding van het grote feest -
19 Februari 2008 - 09:49
Erika Peters:
Hoi Hervé!
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Spannend hoor. Veel geluk samen en geniet van alles en elkaar!
Groetjes, Erika -
20 Februari 2008 - 13:03
Anne En Yvo:
Veel succes met de voorbereidingen voor deze grote dag en geniet van deze mooie tijd!
Anne & Yvo van Overbeek -
23 Februari 2008 - 17:01
Casper Hoyng:
Hey Bikkel! Van harte gefeliciteerd jongen. Volgens mij zit ik de 21e helaas nog in het buitenland, ergens tussen Litauwen en Polen waarschijnlijk, maar ik ga zeker een biertje op jullie trouwdag nemen :D -
29 Juni 2008 - 06:28
Hoi Lieverds,
Ik hoop voor jullie dat jullie een rustig vlucht hebben gehad en geslapen hebben.
Herve sterkte met werken!
en Merit sterkte met inrichten en wennen aan de tempratuur.Ik spreek jullie als de computter van jullie is aan gesloten. Dikke knuffel Viev
17 Augustus 2008 - 11:28
Hallo Lieverds,
Heeeeeeeel erg bedankt voor de mooie bos bloemen!
Ik moet zeggen dat ik erg raar stond tekijken maar ben er erg blij mee!
en dit versnelt het proces natuurlijk!
Ik zal door didier er een foto van laten maken dan kunnen jullie zien wat je gestuurd hebt nog maals heel erg bedankt en een grote dikke kus van mij Viev -
03 December 2008 - 13:35
Hallo lieverds,
Hoe is het met jullie.
Ik las colette haar avonturen hoe gaat het met die van jullie?
dikke kus viev